Risa · Aplicația Customer

Ștergere cont

Poți șterge contul din aplicația Risa (Customer) sau prin formularul de pe această pagină.

1. Ștergere din aplicație (recomandat)

Dacă ai acces la aplicația Risa, ștergerea din aplicație este self-service și se procesează imediat:

  1. Deschide aplicația Risa
  2. Mergi la Profil
  3. Alege Șterge contul și confirmă cu Șterge definitiv

2. Ștergere fără aplicație

Dacă nu mai ai acces la aplicație, completează formularul de mai jos sau trimite un email la contact@risatime.ro cu subiectul Ștergere cont, menționând adresa de email a contului.

Solicitările primite pe web sau pe email sunt procesate în termen de până la 30 de zile calendaristice (GDPR).

3. Ce date se șterg și ce se păstrează

Șterse sau anonimizate

  • Profilul contului și datele de autentificare
  • Identificatorii personali asociați contului, la procesarea solicitării
  • Dacă există istoric de comenzi, contul este anonimizat (nu hard-delete), pentru a păstra integritatea comenzilor

Păstrate (obligații legale)

  • Date fiscale / facturi — până la 10 ani, unde legea o impune
  • Date de localizare — șterse la 30 de zile după finalizarea comenzii (vezi Politica de confidențialitate)

Formular solicitare ștergere

Folosește adresa de email a contului Risa pe care dorești să îl ștergi.

Adresa cu care te-ai înregistrat în aplicația Risa.